keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Pää edellä matalaan päähän

"Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" lausahdus on päässyt aivan uusin ulottuvuuksiin työpaikallani. Vaikuttaa siltä, että pomoni ei mieti suunnitelmiaan loppuun asti. Olemme käyttäneet varmaan kolminkertaisen ajan kissankoppien tekemiseen vain siksi, että kokoajan tulee jotain mutkia matkaan. Tilatut ovenjahvat tarvitsevatkin enemmän tilaa kuin niille olisi, saranat ovatkin kiinnitykseltään hieman erilaiset mitä yleensä, sopivia ruuveja ei voi käydä ostamassa vaan käytetään mitä löytyy ja sen vuoksi joudumme tekemään monia muutoksia, jotta ovet mahtuisivat aukeamaan. Useimmin myös ongelmiin törmätessä minä odottelen kun pomo kiroaa ranskaksi ja yrittää korjata vikoja.


Viikko on kulunut kissankoppeja tekiessä ja ensimmäiset niistä kävimme viemässä jo asiakkaalle maanantaina. Tänään autoin Jean-Micheleä viemään entisöidyn kaapin asiakkaalle. Onneksi ei tarvinnut raahata kaappia kuin vain kahden kerroksen verran.



Välillä tein tällaisia hyllyjä laminoidunlastulevyn jämäpaloista liimaillen. Lopuksi liimasin reunoihin laminattia ja hyllyt tullaan vielä maalaamaan.

Eläinlääkärin tilaamat kissankopit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti